Artikkelin arkisto

Näytä suodattimia >
Published
Category
Search
Investor notices

Annual General Meeting of Danske Invest, Danske Invest Select and Danske Invest Index

02.04.2024: The Annual General Meeting of Investeringsforeningen Danske Invest, Investeringsforeningen Danske Invest Select and Investeringsforeningen Danske Invest Index will take place on Tuesday, 23 April 2024.

Lue lisää

Investor notices

Danske Invest vaihtaa Luxemburgiin ja Guernseylle rekisteröityjen vaihtoehtorahastojen säilytysyhteisöä ja säilyttäjää

02.02.2024: PÄIVITETTY 2.2.2024 (LISÄTTY GUERNSEYLLE REKISTERÖITY RAHASTO): Danske Invest SICAV-SIF ja PCC Limited rahastojen säilytysyhteisö ja säilyttäjä vaihtuvat Luxemburgissa ja Guernseyllä. Vaihto tapahtuu 16.02.2024. Tämä ei vaikuta sinuun sijoittajana lukuun ottamatta kaupankäynnin keskeytymistä enintään viideksi kaupankäyntipäiväksi helmikuussa.

Lue lisää

Investor notices

Kaupankäynti Danske Investin kahdessa luxemburgilaisessa rahastossa keskeytetään väliaikaisesti säilytysyhteisön ja säilyttäjän vaihtumisen vuoksi

20.11.2023: Rahastojen Danske Invest SICAV ja Danske Invest Allocation säilytysyhteisö ja säilyttäjä vaihtuvat Luxemburgissa. Vaihto tapahtuu 24.11.2023. Tämä ei vaikuta sinuun sijoittajana lukuun ottamatta kaupankäynnin keskeytymistä enintään neljäksi kaupankäyntipäiväksi marraskuussa.

Lue lisää

Investor notices

Danske Invest vaihtaa joidenkin luxemburgilaisten rahastojen säilytysyhteisöä ja säilyttäjää

27.10.2023: Rahastojen Danske Invest SICAV ja Danske Invest Allocation säilytysyhteisö ja säilyttäjä vaihtuvat Luxemburgissa. Vaihto tapahtuu 24.11.2023. Tämä ei vaikuta sinuun sijoittajana lukuun ottamatta kaupankäynnin keskeytymistä enintään neljäksi kaupankäyntipäiväksi marraskuussa.

Lue lisää

Investor notices
Our Funds

Rahastojamme koskeva uusi avaintietoasiakirja julkaistaan loppuvuodesta 2022

22.12.2022: Uuden EU-sääntelyn vuoksi verkkosivustollamme oleva nykyinen avaintietoesite korvataan uudella avaintietoasiakirjalla.

Lue lisää

Investor notices
Our Funds

Danske Invest Pohjoisen Yrityslainat -rahaston osuudenomistajille

14.11.2022: Danske Invest Pohjoisen Yrityslainat -rahaston arvonlaskennassa on tapahtunut arvonlaskentavirhe aikavälillä 30.9.-4.11.2022. Tällä on vaikutusta osuudenomistajiin, jotka ovat merkinneet osuuksia edellä mainitulla aikavälillä.

Lue lisää

Investor notices
Our Funds

Danske Invest SICAV Eastern Europe -rahaston lakkauttaminen - varojen ensimmäinen maksupäivä on asetettu

16.05.2022: Lakkautettavan Danske Invest SICAV Eastern Europe -rahaston osuudenomistajille maksettavien varojen ensimmäinen maksupäivä on nyt asetettu.

Lue lisää

Investor notices
Our Funds

Danske Invest SICAV Eastern Europe - alarahaston lakkauttaminen

03.05.2022: Danske Invest SICAV:n hallitus on päättänyt lakkauttaa Danske Invest SICAV Eastern Europe -alarahaston.

Lue lisää

Investor notices
Our Funds
Responsible investments

Uudet EU-säädökset helpottavat kestävyyselementtejä sisältävien sijoituskohteiden vertailua

10.03.2021: Onko sinulle tärkeää, että sijoituksesi tukevat kestävää kehitystä? Nyt vastuullisesta sijoittamisesta tulee entistä läpinäkyvämpää.

Lue lisää