DelClose

Valmiiksi paketoitu lahja kesän juhliin

Miten ilahduttaa loppukesän juhlijoita lahjalla, josta olisi iloa pitkäksi aikaa? Juhlavaan lahjakuoreen kääritty sijoitusrahasto ilahduttaa pitkään.

Moni miettii mitä viedä lahjaksi kesän juhliin, häihin, syntymäpäiville ja ristiäisiin. Rahalahja löytyy monen toivelistalta ja on usein mieleinen lahja. Mitä jos antaisitkin perinteisen rahakuoren sijaan lahjaksi sijoitusrahaston rahasto-osuuksia? Tyylikkäästä lahjasta on lahjansaajalle iloa pitkäksi aikaa. Lahjan voi antaa kasvaa ja seurata sijoituksia, ja sen saa tarvittaessa nopeasti myös käyttöön. Samalla lahja tarjoaa esimerkiksi nuorelle oivallisen tavan tutustua sijoittamisen maailmaan sijoitusrahaston kautta.

Sijoitusrahasto on helppo hankkia ja lahjoittaa: sinun tulee vain tietää lahjansaajan nimi ja lahjoitettava summa. Lahjaksi annettu sijoitusrahasto on myös valmiiksi paketoitu. Voit valita juhlavan lahjakuoren, ja teemme sinulle rahastolahjaa varten tuotelahjasekin.
 
Tilaa tuotelahjasekki ja sille maksuton lahjakuori soittamalla Sijoituslinjaan 0200 2000 ma–pe klo 8–20, la 10–16 (pvm/mpm) tai käy lahjaostoksilla lähimmässä Danske Bankissa.
 

Info

Noget gik galt.

Warning

Noget gik galt.

Error

Noget gik galt.