Del

Uusi rahasto: Danske Invest Global Emerging Markets

Pitkään odotettu, uusi Danske Invest Global Emerging Markets -rahasto aloittaa tänään. Rahasto tarjoaa hajautetun kehittyvien osakemarkkinoiden sijoitussalkun.

Tänään 27.8.2014 aloittaa uusi rahasto Danske Invest Global Emerging Markets, joka on globaali kehittyvien markkinoiden osakerahasto. Rahaston salkunhoidosta vastaa Aberdeen Asset Management, jonka kehittyvien markkinoiden strategioissa on kokonaisuutena hoidossa lähes 45 miljardia euroa.

Kehittyvien maiden kasvupotentiaali on edelleen korkea väestön vaurastuessa ja yhteiskunnan kulutustottumusten länsimaistuessa. Lyhyen aikavälin epävarmuudesta huolimatta kehittyvien maiden näkymät pitkällä aikavälillä ovat suotuisat.

”Kehittyvien markkinoiden taloudet ovat äärimmäisen mielenkiintoisia sijoituskohteita ja ne tarjoavat houkuttelevia tuottomahdollisuuksia. Danske Invest Global Emerging Markets -rahastoa on toivottu jo pitkään ja nyt voimme vihdoin vastata toiveisiin”, kertoo Aku Leijala, Danske Invest Rahastoyhtiön toimitusjohtaja.

Global Emerging Markets -rahasto sijoittaa kerralla 40-60 kehittyvien markkinoiden osakkeeseen ja se tavoittelee vähintään kehittyvien osakemarkkinoiden yleistä kehitystä vastaavaa tuottoa. Rahasto on Tanskaan rekisteröidyn rahaston EUR-osuuslaji, ja minimimerkintä rahastoon on 20 000 euroa. Rahasto voi sopia sinulle, jos haluat hajautetun kehittyvien osakemarkkinoiden salkun yhden rahaston kautta.

Kiinnostuitko?
Kysy lisää Danske Invest Global Emerging Markets -rahastosta Danske Bankin konttoreista tai soita Sijoituslinjaan 0200 2000 ma-pe klo 8 – 20 (pvm / mpm)


Tutustu Danske Invest Global Emerging Markets -rahastoon tästä
 Nimi:                               Danske Invest Global Emerging Markets, osuuslaji EUR
ISIN:                               DK0060564151
Minimimerkintä:              20 000EUR
Juoksevat kulut:             1,92%
Merkintäpalkkio:             1,00%
Lunastuspalkkio:            2,00%
Rahastossa on käytössä joustava hinnoittelumenetelmä
Salkunhoitaja:                Aberdeen Asset Management
 

Info

Noget gik galt.

Warning

Noget gik galt.

Error

Noget gik galt.