Del

Uusi Investorview-lehti tarjoaa näkökulmia sijoittamiseen

Danske Invest lanseeraa uuden Investorview-lehden. Lehti tarjoaa sinulle monipuolisesti näkökulmia sijoittamiseen ja talouteen. Tutustu nyt lehden verkkoversioon!

Erilaisten ja monipuolisten sijoittamista ja taloutta käsittelevien artikkelien ohella uudessa lehdessä on mukana myös lifestyle-artikkeleita, esimerkkinä ensimmäisen numeron artikkeli sijoittamisesta loma-asuntoon Espanjassa. Ensimmäisen lehden pääteemana on alhaiset korot, lisäksi lehdessä esitellään muun muassa tulevaisuuden IT-osakkeet ja trendit sekä miten sijoittaa ”viinifutuureihin”.

”Olemme iloisia, kun voimme vastata asiakkaidemme toiveisiin ja tarjota uudessa Investorview-lehdessä aiempaa laajemmalle lukijakunnalle sopivia, monipuolisia näkökulmia sijoittamiseen ja talouteen”, kertoo markkinointipäällikkö Jenni Palmu Danske Investistä.

Investorview ilmestyy neljä kertaa vuodessa. Lehden ensimmäisen numeron verkkoversioon pääset tutustumaan tästä linkistä. Verkkoversio löytyy myös Danske Bankin verkkopankissa. Lisäksi paperilehtiä jaetaan myös Danske Bankin konttoreihin.

Antoisia lukuhetkiä!
 

Info

Noget gik galt.

Warning

Noget gik galt.

Error

Noget gik galt.