DelClose

Sulautumisia Danske Investin rahastoissa

Finanssivalvonnan vahvistamat sulautumiset toteutetaan 19.11.2020. Sulautumiset eivät edellytä osuudenomistajilta toimenpiteitä.

Danske Invest Rahastoyhtiö Oy pyrkii yksinkertaistamaan Suomeen rekisteröityjen rahastojen valikoimaansa. Finanssivalvonnan 2.9.2020 vahvistamat sulautumiset tullaan toteuttamaan 19.11.2020 ja ne koskevat seuraavia sijoitusrahastoja:
 

SULAUTUVA SIJOITUSRAHASTO VASTAANOTTAVA SIJOITUSRAHASTO
Danske Invest Suomen Pienyhtiöt Danske Invest Suomi Osake
Danske Invest Suomi Osinko Plus
Danske Invest Eurooppa Yhdistelmä Danske Invest Kompassi 50
 

Sulautumisten tarkoituksena on kasvattaa rahastojen keskimääräistä kokoa vähentämällä asiakkaita vähemmän kiinnostavien rahastojen määrää. Tällä parannetaan sekä hallinnollista että salkunhoidollista tehokkuutta.
Sulautumiset eivät edellytä osuudenomistajilta toimenpiteitä, eikä niistä aiheudu veroseuraamuksia Suomessa yleisesti verovelvollisille rahasto-osuudenomistajille.
 
Rahastojen osuudenomistajilla on oikeus lunastaa tai vaihtaa omistamansa rahasto-osuudet ilman lunastus- tai vaihtopalkkiota antamalla toimeksiannon viimeistään keskiviikkona 18.11.2020 ennen rahastojen sääntöjen mukaista katkohetkeä. Lunastuksesta ja vaihdosta aiheutuu normaalit veroseuraamukset. Sulautumisen jälkeen sovelletaan vastaanottavan rahaston sääntöjä, sijoituspolitiikka sekä palkkioita.
 
Danske Invest Rahastoyhtiö Oy informoi rahasto-osuudenomistajia myös kirjeitse sekä Internet-sivuillaan osoitteessa www.danskeinvest.fi.
 
Vastaanottavien rahastojen riskit ja ominaisuudet ilmenevät tarkemmin näiden rahastojen säännöistä ja avaintietoesitteistä. Pyydämme osuudenomistajia tutustumaan vastaanottavien rahastojen sääntöihin, avaintietoesitteisiin ja hinnastoon, jotka ovat saatavissa kaikista Danske Bankin sekä Danske Bank Private Bankingin konttoreista, asiakaspalvelusta 0200 2580 (pvm/mpm) ma–to klo 8–20, pe 8-18 ja osoitteesta www.danskeinvest.fi.
 
Danske Invest Rahastoyhtiö Oy
Hallitus

Info

Noget gik galt.

Warning

Noget gik galt.

Error

Noget gik galt.