Del

Rahastotoimeksiannot vuodenvaihteessa

Rahasto-osuuksien lunastus toteutetaan vuodelle 2011, kun toimeksianto on annettu Danske Invest Rahastoyhtiölle rahastojen sääntöjen mukaan 30.12.2011 kello 13.00 mennessä.

Rahasto-osuuksien lunastus toteutetaan vuodelle 2011, kun toimeksianto on annettu Danske Invest Rahastoyhtiölle rahastojen sääntöjen mukaan 30.12.2011 kello 13.00 mennessä edellyttäen, että kyseiseen rahastoon on rahaston sääntöjen mukaisesti mahdollista tehdä toimeksiantoja kyseisenä päivänä ja että rahastolla on lunastuksiin vaadittava määrä käteisvaroja. Tällöin Danske Invest Rahastoyhtiö ilmoittaa verottajalle lunastuksesta aiheutuvan mahdollisen luovutustappion/ -voiton syntyneeksi vuonna 2011. Mikäli rahastolla ei kuitenkaan ole lunastukseen vaadittavia käteisvaroja, toteutetaan lunastus rahaston sääntöjen mukaisesti sille päivälle laskettuun rahasto-osuuden arvoon, jona rahat sijoituskohteiden myynnistä on saatu. Tällöin mahdollinen luovutustappio/ -voitto ilmoitetaan syntyneeksi vuonna 2012.

Kertamerkinnät Danske Invest Rahastoyhtiön hallinnoimiin sijoitusrahastoihin ilman merkintäpalkkiota 3.1.2012 klo 13.00 asti. Ei koske Enhanced-rahastoja.

Danske Invest Rahastoyhtiö toivottaa Rauhallista Joulua ja Menestyksellistä Uutta Vuotta!

Info

Noget gik galt.

Warning

Noget gik galt.

Error

Noget gik galt.