DelClose

Parannamme rahaston ehtoja

Pyrimme Danske Investissä tekemään rahastoihimme sijoittamisesta aina vain kiinnostavampaa. Siksi olemme nyt muuttaneet Danske Invest SICAV Europe Long-Short Dynamic -rahastomme ehtoja sen tuottomahdollisuuksien parantamiseksi nykyisellä riskitasolla.

Europe Long-Short Dynamic ja Europe Long-Short Dynamic Plus -rahastojen sijoittajat maksavat vuotuista tuottosidonnaista palkkiota, joka on rahaston tuotosta riippuvainen, tulosperusteinen palkkio.

Tähän asti tuottosidonnaista palkkiota on voitu periä, mikäli rahaston tuotto on ylittänyt rahaston säännöissä määritellyn vähimmäistuoton, ’hurdle rate’ -tason. (lisätietoa muutosten yhteenvedosta).

Koska lyhyet korot monilla markkina-alueilla ovat tätä nykyä negatiiviset, sijoittajat saattaisivat joutua maksamaan tuottosidonnaista palkkiota jopa negatiivisesta tuotosta. Siksi muutimme rahaston ehtoja niin, että tuottosidonnainen palkkio peritään vain positiivisesta tuotosta. Lisäksi tuottopalkkiot lasketaan jatkossa päiväkoron perusteella.

Lisätietoja
Rahaston ehtojen muutos tulee voimaan 1. elokuuta 2018. Olemme tehneet ehtoihin myös muita, vähäisiä muutoksia, joista kerrotaan lisää rahastoesitteessä. Yhteenvetoon muutoksista voit tutustua täällä.

Info

Noget gik galt.

Warning

Noget gik galt.

Error

Noget gik galt.