DelClose

Kaupankäynti Danske Investin Tanskan sijoitusrahastojen osuuksilla keskeytetään huhtikuussa neljän kaupankäyntipäivän ajaksi

Säilytysyhteisön vaihdon yhteydessä kaupankäynti kaikilla Danske Investin, Danske Invest Selectin ja Danske Invest Indexin rahastoilla keskeytetään neljäksi kaupankäyntipäiväksi pääsiäisen aikaan 2022.

Toisin sanoen näiden rahastojen osuuksilla ei voi tehdä toimeksiantoja 8.4.2022 klo 13 Suomen aikaa ja 19.4.2022 klo 13 Suomen aikaa välisenä aikana. Rahasto-osuuksien kaupankäynnin keskeytys tarkoittaa käytännössä sitä, ettei kukaan voi ostaa tai myydä kyseisen rahaston osuuksia määriteltynä ajanjaksona.

Kaupankäynnin keskeytyksen tarkoituksena on suojella sijoittajia. Säilytysyhteisön vaihdon yhteydessä rahastojen salkunhoitajat eivät voi käydä kauppaa rahastojen sijoituksilla ja käteisellä, ennen kuin ne on siirretty uuteen säilytysyhteisöön. Kaupankäynti keskeytetään sen varmistamiseksi, etteivät sijoittajat joudu käymään osuuksilla kauppaa harhaanjohtavilla kursseilla. Säilytysyhteisön vaihdon odotetaan toteutuvan edellä mainittuna ajanjaksona. Jos päivämäärää joudutaan muuttamaan, siitä ilmoitetaan Danske Investin verkkosivustolla.

LUE MYÖS: Danske Invest switching custody bank in Denmark
 

Mitä säilytysyhteisön vaihtuminen merkitsee minulle sijoittajana?

Säilytysyhteisön vaihtuminen ei vaikuta Danske Investin sijoittajiin muuten, kuin että he eivät voi käydä kauppaa kyseisillä osuuksilla edellä mainittuina neljänä päivänä. Vaihdos tapahtuu sijoitusrahastojen kokonaiskustannustasolla, eikä se aiheuta ylimääräisiä kuluja sijoittajille. Säilytysyhteisön vaihtuminen J. P. Morganiin ei myöskään edellytä sinulta mitään toimenpiteitä.
 

Asiakkaille, joilla on jatkuva rahastosäästösopimus yhteen asianomaisista rahastoista

Myöskään jatkuvan rahastosäästösopimuksen kautta tehtävää merkintää ei voida toteuttaa rahaston ollessa suljettuna merkinnöiltä. Voit tehdä merkinnän, kun rahastot on jälleen avattu rahastotoimeksiannoille. Rahastosäästösopimusten merkinnät toteutetaan jälleen normaalisti seuraavana sopimuksen mukaisena ajankohtana.

 

Info

Noget gik galt.

Warning

Noget gik galt.

Error

Noget gik galt.