Del

Jatkuvan rahastosäästämisen valikoima laajenee

Jatkuvaan rahastosäästämiseen on nyt aikaisempaa enemmän vaihtoehtoja. Lue lisää.

Voit tehdä jatkuvan rahastosäästösopimuksen nyt 66:een Danske Investin sijoitusrahastoon. Uusina rahastoina mukana ovat:
 
Danske Invest Afrikka, osuuslaji EUR
Danske Invest Global Emerging Markets, osuuslaji EUR
Danske Invest Global StockPicking, osuuslaji EUR
Danske Invest Kehittyvät Korkomarkkinat, paikallisvaluutta, osuuslaji EUR
Danske Invest Reaalikorkomaailma, osuuslaji EUR
Danske Invest SICAV Eastern Europe Class A
Danske Invest SICAV Emerging and Frontier Markets Class A
Danske Invest SICAV Germany Class A
Danske Invest SICAV Global High Dividend Class A
Danske Invest SICAV Long Short Dynamic Class A
Danske Invest SICAV Long Short Dynamic Plus Class A
Danske Invest Pohjoisen Yrityslainat, osuuslaji EUR
 
Jo pientenkin summien säännöllinen säästäminen kannattaa, sillä ajan mittaan säästösi kasvavat korkoa korolle. Näin sinulle kertyy säästöjä lähes huomaamatta. Jatkuvan rahastosäästämisen voit aloittaa alkaen 30 eurolla kuukaudessa suurimpaan osaan rahastoista.
 
Kannattaa kuitenkin valita riittävän suuri summa, jotta varallisuutesi voi kehittyä toivomallasi tavalla. Esimerkiksi 150 euron säästäminen kuukausittain tuo yli 43 000 euron säästöt 15 vuodessa 6 prosentin tuotto-odotuksella*.
 
Säännöllisesti säästävä hyötyy hinnanlaskusta
Säännöllisessä säästämisessä on monia hyötyjä. Säännöllisesti säästämällä voit saada paremman tuoton kuin kertasijoituksen tekemällä. Säännöllisesti säästämällä merkitset rahastoja silloinkin, kun rahasto-osuuksien arvot ovat laskusuunnassa ja niitä saa halvemmalla. Lisäksi pienennät arvonvaihtelun merkitystä, kun säästät varoja pienemmissä erissä säännöllisesti.
 
Säästöt käyttöön tarvittaessa nopeasti
Jatkuvassa rahastosäästämisessä säästösummasi ohjataan automaattisesti valitsemaasi rahastoon. Saat tuottoa, mutta varat ovat myös helposti ja nopeasti käytettävissäsi, jos satut tarvitsemaan niitä. Suurimmassa osassa rahastoja ennen klo 13 tehdyt lunastukset ovat tililläsi pääsääntöisesti jo seuraavana arkipäivänä.

Voit halutessasi vaihtaa veloituspäivää, tehdä lisäsijoituksia, jättää yksittäisen sijoituksen tekemättä tai lopettaa sopimuksen silloin, kun itse haluat.
 
Mikä rahasto sopii minulle?
Säästökohteeksi sinun kannattaa valita omaa säästöaikaasi, tuottotavoitettasi ja riskinsietokykyäsi vastaava rahasto. Autamme sinua mielellämme oikean rahaston valinnassa.
 
Varaa aika henkilökohtaisen sijoitussuunnitelman tekemiseen tai kysy lisää
Sijoituslinja 0200 2000 (pvm/mpm) ma-pe klo 8 - 20, la 10 -16
 *Käytetty tuotto-oletus ei ole lupaus tulevasta tuotosta. Sijoittamiseen liittyy aina arvonvaihtelua - sijoituksen arvo voi sekä nousta että laskea eikä sijoitusten toteutuvasta tuotosta tai siitä että sijoitusten arvonkehitys olisi esitettyjen tuotto-oletusten mukainen tai aina positiivinen, ei ole takeita.
 

Info

Noget gik galt.

Warning

Noget gik galt.

Error

Noget gik galt.