Del

Golfia Patun kanssa

Danske Investin kesäkisan arvonnassa onnetar suosi Saku Niemeä Helsingistä.

Danske Invest sponsoroi European Tourilla pelaavaa huippugolffari Peter Erofejeffia, ja golf-aiheisen arvonnan pääpalkintona oli kierros golfia kahdelle upealla Linna Golfin kentällä.

Arvonnan voittanut Saku Niemi kutsui peliin mukaan Jani Hoppulan ja ikimuistoisen kierroksen kolmikko pelasi 6.9.2013.

”Saku Niemi hcp 6 ja Jani Hoppula hcp 4 tulivat hyvissä ajoin paikalle Linna Golfiin. Syötiin lounas ja käytiin kuulumiset läpi. Kysyin luonnollisesti onko pojilla tarvetta valmennukseen kyseisenä  päivänä ja he totesivat, että he haluavat vaan pelata  matsin minua vastaan pienestä raha panoksesta. Minulle se kävi hyvin," kertoo Peter Erofejeff iltapäivän kulusta.

”Fiilis oli kuin olisi katsonut ammattilaisgolfia 3D:nä. Huikea kokemus! Peliseura oli erinomaista, ruoka hyvää ja kenttä huikea", kertoo tunnelmista Saku Niemi.

"Aurinko paistoi ja kaikki pelasi hyvin - tosin pojat joutuivat maksumiehiksi. ;-) Päivän anti oli seuraava: Saku ja Jani sai perusteellisen tietopläjäyksen ammattilaisgolfista ja peli strategiasta ja minä taas sain valtavasti positiivista virtaa hienoista ja positiivisista golfharrastelijoista. Win-win situation ja kaikilla oli hauskaa,” hehkuttaa Peter Erofejeff.

"Kiitokset Danske Investille ja Patulle tästä päivästä. Tsemppiä Patulle swingi-muutoksen kanssa ja menestystä tuleviin kisoihin”, toivottaa Saku Niemi.

 

Info

Noget gik galt.

Warning

Noget gik galt.

Error

Noget gik galt.