Del

Danske mukana Sijoitus Invest –tapahtumassa 11.-12.11.2015

Tervetuloa Dansken osastolle tapaamaan sijoittamisen asiantuntijoitamme ja kuuntelemaan mielenkiintoisia puheenvuorojamme.

Haluaisitko keskustella sijoittamisen ammattilaisen kanssa aamiaisella Savoyssa? Sinulla on nyt ainutlaatuinen mahdollisuus tavata ammattisijoittajia, kuulla heidän mielipiteensä ja keskustella sijoittamisesta. Osallistu osastollamme arvontaan, jossa voit voittaa herkullisen ja runsaan aamiaisen Savoyssa salkunhoitajiemme Juha Variksen ja Teemu Liikasen kanssa 25.11.2015 klo 9.00.

Puheenvuorojen aikataulu

Danske asiantuntijat nousevat lavalle keskustelemaan mielenkiintoisista ja ajankohtaisista sijoittamisen aiheista. Keskiviikkona klo 15 kuulet miltä näyttää sijoitusvuosi 2016. Paneelikeskustelussa mukana pääekonomisti Pasi Kuoppamäki, salkunhoitajat Ville Kivipelto ja Seppo Kurki-Suonio sekä johtajat Susanna Miekk-oja ja Daniel Nyman.

Torstaina klo 12.00 riskienhallintajohtaja Ari Kiiskinen ja johtaja Susanna Miekk-oja keskustelevat riskienhallinnasta vaurastumisen tukena.

Ke 11.11 klo 15.00 – 15.50, Sali F, DANSKE BANKIN MIELIPIDE: Osakkeet, korot, asunnot vuonna 2016.

To 12.11 klo 12 – 12.20, Sali G, Viekö riski ja onko kyyti välillä liian kylmää?

Puhujat ovat tavattavissa puheenvuorojen jälkeen Dansken osastolla. Osastoltamme saat myös mm. uusimman Investorview-lehden. Löydät Dansken pääkäytävältä osastolta E15.

Tervetuloa keskustelemaan kanssamme Dansken osastolle!
 

Info

Noget gik galt.

Warning

Noget gik galt.

Error

Noget gik galt.