Del

Danske Invest Kompassi 25 -rahasto saavutti miljardin rajapyykin

Danske Invest Kompassi 25 -rahastolla on nyt yli miljardi euroa varoja ja lähes 63 000 osuudenomistajaa.

Danske Investin suurin rahasto Danske Invest Kompassi 25 rikkoi miljardin rajan. Rahastolla on nyt yli miljardi euroa varoja ja lähes 63 000 osuudenomistajaa. Kompassi 25 -rahasto on suurin Danske Investin 60:stä Suomeen rekisteröidystä rahastosta myös osuudenomistajien määrällä mitattuna. Kompassi 25 -rahastolla on täydet 5 Morningstar -tähteä eli se kuuluu vertailuryhmässään 10%:n parhaimmistoon.

”Danske Invest Kompassi 25 -rahaston suosiota selittää varmasti hyvä tuotto ja helppous. Kompassi 25 on yhdistelmärahasto eli rahaston varoista keskimäärin 25 prosenttia on sijoitettu osakkeisiin ja loput korkosijoituksiin. Kompassi 25 -rahaston keskimääräinen vuosituotto on ollut 7 prosenttia viimeisen viiden vuoden ajalta*. Rahasto on tarjonnut erinomaista tuottoa ottaen huomioon, että suurin osa varoista on korkosijoituksissa. Rahastoon on helppo sijoittaa salkunhoitajiemme tehdessä sijoituspäätökset asiakkaan puolesta ja varat saa helposti myös käyttöön tarvittaessa,” toteaa Aku Leijala, Danske Invest Rahastoyhtiön toimitusjohtaja.

Kompassi-rahastoista löytyy viisi vaihtoehtoa halutun sijoitusajan, riskinottohalun ja tuottotavoitteen mukaan. Keskeisin ero viiden eri kompassi-rahaston välillä on rahastojen sijoitusten jakautumisessa korko- ja osakemarkkinoille. Sopiva kompassirahasto sisältää osake- ja korkosijoituksia suhteessa, joka vastaa sijoittajan tarpeita.

"Kompassi-rahastoilla on pitkä historia, joten ne kuuluvat kiinteästi suomalaiseen rahastosäästämiseen. Rahastot perustettiin sijoittaja-asiakkaille, jotka haluavat yhden kokonaisratkaisun sijoitustarpeeseensa. Kompassi-rahastot ovat tehokas ja nopea tapa hajauttaa varallisuus. Rahastot hyödyntävät samaa sijoitusnäkemystä ja ammattimaista riskienhallintaa kuin esimerkiksi institutionaaliset sijoittaja-asiakkaamme. Rahastojen sijoitusjakauma on perusteellisesti analysoitu, ja toimintamalli vastaa tutkimustemme mukaan asiakkaidemme toiveita varsin tarkasti," kertoo vastuullinen salkunhoitaja Tony Schildt Kompassi-rahastojen salkunhoitotiimistä.

Tutustu Danske Invest Kompassi 25 -rahastoon tästä


Kuvassa takarivissä Kompassi-tiimin salkunhoitajista Mikko Komi ja Mikko Yli-Kahila sekä eturivissä Petteri Kuusterä ja Tony Schildt.


*Suomen Sijoitustutkimus, Rahastoraportti 5/2014
 

Info

Noget gik galt.

Warning

Noget gik galt.

Error

Noget gik galt.