Artikkelin arkisto

Näytä suodattimia >
Published
Category
Search
Global Sustainable Future
Our Funds
Perspective

Danske Invest -rahastojen salkunhoitajatiimeissä muutoksia

17.05.2024: Kaksi maailman suurimmista ja arvostetuimmista varainhoitajista alkaa vastata osasta Danske Invest -rahastojen salkunhoitoa. Tästä artikkelista saat lisätietoa siitä, mitä rahastoja muutokset koskevat.

Lue lisää

Our Funds

Eurooppalaiset osinkoyhtiöt – vakaiden liiketoimintamallien ja houkuttelevan arvostuksen metsästystä

20.02.2024: Danske Invest Eurooppa Osinko -rahasto on aktiivisesti hallinnoitu osakepoimintastrategia, jossa keskitytään erityisesti korkean osinkotuoton, vahvojen liiketoimintamallien ja matalan arvostustason osakkeisiin. Rahastolla on pitkä historia: Suomeen rekisteröidyn rahaston strategia vaihtui osinkostrategiaksi vuonna 2012. Rahastoa hoitaa Danske Bank Asset Managementin salkunhoitokaksikko Peter Nielsen ja Asger Lund Nielsen, joilla on vastaavan rahastostrategian hoidosta Tanskassa yli 20 vuoden kokemus.

Lue lisää

Our Funds

Danske Bank vahvistaa Danske Investin hallinnoimien rahastojen salkunhoitoa

02.02.2024: Danske Investin hallinnoimien rahastojen salkunhoitoa vahvistetaan kahdella nimekkäällä ja kansainvälisesti arvostetulla varainhoitajalla.

Lue lisää

Our Funds

Uusi rahasto: Vastuulliset pohjoismaiset sijoitukset

02.10.2023: Danske Invest esittelee uuden pohjoismaisiin osakkeisiin sijoittavan osakerahaston, jossa on vahva vastuullisuuspainotus. Danske Invest Pohjoisen Vastuulliset Osakkeet -rahasto tulee osaksi rahastotarjontaamme.

Lue lisää

Investor notices
Our Funds

Rahastojamme koskeva uusi avaintietoasiakirja julkaistaan loppuvuodesta 2022

22.12.2022: Uuden EU-sääntelyn vuoksi verkkosivustollamme oleva nykyinen avaintietoesite korvataan uudella avaintietoasiakirjalla.

Lue lisää

Investor notices
Our Funds

Danske Invest Pohjoisen Yrityslainat -rahaston osuudenomistajille

14.11.2022: Danske Invest Pohjoisen Yrityslainat -rahaston arvonlaskennassa on tapahtunut arvonlaskentavirhe aikavälillä 30.9.-4.11.2022. Tällä on vaikutusta osuudenomistajiin, jotka ovat merkinneet osuuksia edellä mainitulla aikavälillä.

Lue lisää

Inspiration
Our Funds
Responsible investments

Uudentyyppinen kestävyyteen keskittyvä rahastoperhe

20.09.2022: Danske Invest esittelee uudentyyppisen rahastoperheen sijoittajille, jotka haluavat hajauttaa sijoituksiaan laajasti, mutta samalla keskittyä myös kestävyyteen.

Lue lisää

Investor notices
Our Funds

Danske Invest SICAV Eastern Europe -rahaston lakkauttaminen - varojen ensimmäinen maksupäivä on asetettu

16.05.2022: Lakkautettavan Danske Invest SICAV Eastern Europe -rahaston osuudenomistajille maksettavien varojen ensimmäinen maksupäivä on nyt asetettu.

Lue lisää

Investor notices
Our Funds

Danske Invest SICAV Eastern Europe - alarahaston lakkauttaminen

03.05.2022: Danske Invest SICAV:n hallitus on päättänyt lakkauttaa Danske Invest SICAV Eastern Europe -alarahaston.

Lue lisää

Our Funds

Kaupankäynti Danske Investin Tanskan sijoitusrahastojen osuuksilla keskeytetään huhtikuussa neljän kaupankäyntipäivän ajaksi

07.04.2022: Säilytysyhteisön vaihdon yhteydessä kaupankäynti kaikilla Danske Investin, Danske Invest Selectin ja Danske Invest Indexin rahastoilla keskeytetään neljäksi kaupankäyntipäiväksi pääsiäisen aikaan 2022.

Lue lisää

Global Sustainable Future
Our Funds
Responsible investments

Voit nyt valita useista vastuullisista rahastoista

01.12.2021: Danske Invest luokittelee uudelleen rahastojaan, joten sinulla on nyt useampia mahdollisuuksia sijoittaa rahastoihin, jotka ovat joko ESG-rahastoja tai rahastoja, joilla on kestävä sijoitustavoite. Samalla lisäämme avoimuutta sijoittajia kohtaan jakamalla enemmän tietoa rahastoihin liittyvistä kestävyysnäkökohdista.

Lue lisää

Our Funds
Perspective
Responsible investments

Kuusi Danske Investin rahastoa luokitellaan nyt kestäviksi

01.07.2021: Onko sinulle tärkeää, että rahastosijoituksesi tukevat kestävää kehitystä? Siinä tapauksessa meillä on hyviä uutisia. Osa Danske Investin indeksirahastoista luokitellaan nyt rahastoiksi, joilla on kestävä sijoitustavoite, eli EU:n SFDR-asetuksen 9 artiklan mukaisiksi tuotteiksi.

Lue lisää

Our Funds

Morningstar valitsi Danske Invest Eurooppa Osake -rahaston Suomen parhaaksi

19.03.2021: Morningstar on juuri pitänyt vuoden 2021 palkintojuhlan, jossa Euroopan parhaat salkunhoitajatiimit palkittiin pitkän aikavälin varainhoitotuloksista. Suomessa Danske Invest Eurooppa Osake valittiin parhaaksi eurooppalaisten osakkeiden kategoriassa.

Lue lisää

Investor notices
Our Funds
Responsible investments

Uudet EU-säädökset helpottavat kestävyyselementtejä sisältävien sijoituskohteiden vertailua

10.03.2021: Onko sinulle tärkeää, että sijoituksesi tukevat kestävää kehitystä? Nyt vastuullisesta sijoittamisesta tulee entistä läpinäkyvämpää.

Lue lisää