Del

Vuodenvaihteen rahastotoimeksiannot

Jos rahasto-osuuksien lunastuksia halutaan tehdä siten, että lunastuksesta syntyvät luovutusvoitot tai -tappiot katsotaan syntyneeksi vuonna 2015, tulee kiinnittää huomiota seuraaviin seikkoihin.

Rahasto-osuuksien lunastus toteutetaan vuodelle 2015, kun toimeksianto on annettu Danske Invest Rahastoyhtiölle rahastojen sääntöjen mukaan 31.12.2015 kello 13.00 mennessä edellyttäen, että kyseiseen rahastoon on rahaston sääntöjen mukaisesti mahdollista tehdä toimeksiantoja kyseisenä päivänä ja että rahastolla on lunastuksiin vaadittava määrä käteisvaroja. Tällöin Danske Invest Rahastoyhtiö ilmoittaa verottajalle lunastuksesta aiheutuvan mahdollisen luovutustappion/ -voiton syntyneeksi vuonna 2015.

Mikäli rahastolla ei kuitenkaan ole lunastukseen vaadittavia käteisvaroja, toteutetaan lunastus rahaston sääntöjen mukaisesti sille päivälle laskettuun rahasto-osuuden arvoon, jona rahat sijoituskohteiden myynnistä on saatu. Tällöin mahdollinen luovutustappio/ -voitto ilmoitetaan syntyneeksi vuonna 2016.

Danske Invest toivottaa kaikille hyvää joulua ja menestyksekästä uutta vuotta 2016!
 
 

Info

Noget gik galt.

Warning

Noget gik galt.

Error

Noget gik galt.