DelClose

Muutoksia Danske Invest Global Tech -rahastossa

Danske Invest Rahastoyhtiö Oy:n hallitus on päättänyt muuttaa Danske Invest Global Tech -rahaston sääntöjä ja sijoituspolitiikkaa. Finanssivalvonta on vahvistanut sääntömuutokset 5.2.2018. Sääntömuutokset tulevat voimaan 4.4.2018.

Danske Invest seuraa ja arvioi jatkuvasti kaikkien hallinnoimiensa rahastojen salkunhoitajien menestystä varmistaakseen, että se voi tarjota sijoittajille houkuttelevia ja kilpailukykyisiä rahastoja. Tämän seurauksena Danske Invest Global Tech -rahaston kohdalla olemme päätyneet vaihtamaan rahaston salkunhoitajaa, sijoituspolitiikkaa sekä nimeä.

Miten rahaston säännöt ja sijoituspolitiikka muuttuvat?
Uuden sijoituspolitiikan mukaisesti rahaston tavoitteena on jatkossa seurata vertailuindeksin tuottokehitystä. Jatkossa rahaston virallinen vertailuindeksi on S&P North America Technology Sector ja se julkaistaan sääntömuutosten mukaisesti rahaston avaintietoesitteellä. Rahaston salkunhoidosta vastaa jatkossa Danske Bank Asset Management.

Sääntömuutoksen voimaantulon yhteydessä rahaston nimi muuttuu vastaamaan uutta sijoituspolitiikkaa ja jatkossa rahaston nimi on Danske Invest Teknologia Indeksi. Edellä mainittujen muutosten lisäksi rahastojen sääntöihin tehdään sääntelymuutoksiin perustuvia päivityksiä.
 

Rahaston nimi
3.4.2018 asti
Rahaston nimi
4.4.2018 alkaen
Sijoitusrahasto
Danske Invest Global Tech
Sijoitusrahasto
Danske Invest Teknologia Indeksi
 
 
Mitä tämä tarkoittaa sijoittajille?
Uuden tehokkaamman sijoitusstrategian ansioista rahaston kulut laskevat ja näin rahaston hallinnointipalkkio alenee merkittävästi. Hallinnointipalkkio on jatkossa 0,50 prosenttia aiemman 1,70 prosentin sijaan ja sitä muutetaan jo 1.3.2018 alkaen.
 
Rahaston nimi:
Danske Invest Global Tech /
Danske Invest Teknologia Indeksi
Hallinnointipalkkio
28.2.2018 asti
Hallinnointipalkkio
1.3.2018 alkaen
  Osuuslaji K / T 1,70 % 0,50 %
  Osuuslaji W K / W T 1,11 % 0,33 %
 
Edellä kuvatut muutokset eivät edellytä osuudenomistajilta toimenpiteitä. Uudet 4.4.2018 voimaantulevat säännöt on saatavissa 28.2.2018 alkaen osoitteesta www.danskeinvest.fi, Danske Bankin konttoreista sekä Asiakaspalvelusta 0200 2580 ma–pe klo 8–18 (pvm/mpm).
 
Danske Invest Rahastoyhtiö Oy
Hallitus
 

Info

Noget gik galt.

Warning

Noget gik galt.

Error

Noget gik galt.