DelClose

Globaalin osakerahaston sijoitusstrategia ja nimi muuttuvat

Tanskaan rekisteröidyn Danske Invest Global StockPicking –rahaston nimi ja sijoitusstrategia muuttuvat.

Danske Invest pyrkii jatkuvasti kehittämään ja mukauttamaan rahastovalikoimaansa, jotta se pysyy kilpailukykyisenä ja vastaa sijoittajien mielenkiinnon kohteita ja toiveita. Sen vuoksi Danske Invest Global StockPicking -rahaston sijoitusstrategiaa muutetaan, ja samalla rahaston uudeksi nimeksi tulee Danske Invest Global Sustainable Future.

Rahaston strategia on edelleen sijoittaa globaaleihin osakkeisiin, mutta jatkossa se keskittyy sellaisiin yrityksiin, joiden odotetaan osallistuvan tai hyötyvän siirtymästä kohti kestävämpää taloutta. Tähän kuuluu muun muassa luonnonvarojen entistä kestävämpi käyttö. Sijoitukset valitaan jatkossa tätä strategiaa noudattaen sen mukaan, mitkä ovat yksittäisten osakkeiden tuotto-odotukset.

Muutosten tavoitteena on pyrkiä tarjoamaan sijoittajille entistä korkeampaa pitkän aikavälin tuottoa, minkä lisäksi muutokset tukevat myös kehitystä kohti kestävämpää yhteiskuntaa.
Rahaston strategian muutos tulee voimaan 8. syyskuuta 2020. Rahaston riskin odotetaan jatkossa pysyvän nykyisellä tasollaan. Myös rahaston kulut säilyvät ennallaan.
 
Tutustu rahastoon tarkemmin: Danske Invest Global Sustainable Future

Info

Noget gik galt.

Warning

Noget gik galt.

Error

Noget gik galt.