DelClose

Euroopan vanhin kestävyysmerkintä ennätyksellisen monille Danske Investin rahastoille

Suuri osa Danske Investin rahastoista on juuri saanut LuxFLAG ESG -kestävyysmerkinnän. Näin Danske Investistä tulee eniten LuxFLAG-merkintöjä rahastoilleen saanut eurooppalainen varainhoitaja.

82 Danske Investin rahastoa ja alarahastoa Suomessa, Tanskassa ja Luxemburgissa on saanut eurooppalaisen LuxFLAG ESG -kestävyysmerkinnän. LuxFLAG ESG -merkinnän saaneiden rahastojen suuri määrä kertoo, että kestävyyden huomioon ottaminen on erottamaton ja merkityksellinen osa Danske Investin rahastojen toimintaa.

”Olemme vuosien mittaan kehittäneet vahvan menetelmän kestävyyden integroimiseksi osaksi Danske Investin rahastojen sijoitusprosesseja. Se, että meillä on useampia LuxFLAG ESG -merkittyjä rahastoja kuin millään muulla eurooppalaisella varainhoitajalla, osoittaa, kuinka paljon työmme kestävän sijoittamisen parissa on edistynyt”, Danske Bankin vastuullisen sijoittamisen asiantuntija Peter Lindström toteaa.
 

Täyttää tiukat kestävyysvaatimukset

LuxFLAG ESG -merkintä on Euroopan vanhin kestävyyssertifikaatti, ja se tunnetaan tiukoista kestävyyteen liittyvistä vaatimuksistaan. Merkinnän ovat saaneet yli 65 pohjoismaista, eurooppalaista ja globaalia varainhoitajaa. 

LuxFLAG ESG -sertifikaatin saaminen osoittaa, että Danske Investin rahastot täyttävät tiukat kriteerit. Niissä vaaditaan muun muassa, että kestävyys on integroitava osaksi koko sijoitusprosessia, yritysten kanssa käydään vuoropuhelua ja yhtiökokouksissa äänestetään kestävyyteen liittyvissä aiheissa. Lisäksi rahastoissa on sovellettava sijoitusrajoituksia.

Lisätietoja LuxFLAG ESG -merkinnästä on täällä

Tutustu LuxFLAG ESG -sertifioitujen rahastojen täydelliseen luetteloon täällä.

Info

Noget gik galt.

Warning

Noget gik galt.

Error

Noget gik galt.