Del

Danske Invest Suomen Parhaat -rahasto on tuottanut vuodessa 33,1 prosenttia ja on nimensä mukainen

"Sijoitustutkimuksen ja Finanssialan keskusliiton Rahastoraportin ykkönen oli Danske Invest Suomen Parhaat. Rahasto perustettiin vasta vuosi sitten." KL 12.4.2015

Sijoitustutkimuksen ja Finanssialan keskusliiton Rahastoraportin ykkönen oli Danske Invest Suomen Parhaat kirjoittaa Kauppalehti 12.4.2015. "Rahasto perustettiin vasta vuosi sitten. Pääomaa sille on kertynyt 79,5 miljoonaa euroa. Rahasto on selvästi isojen sijoittajien suosiossa, koska sillä oli raportin mukaan vain 141 osuudenomistajaa. Keskimääräinen pääomapanostus oli reilut puoli miljoonaa euroa.

Danske Invest Suomen Parhaat –rahaston päävastuullinen salkunhoitaja on Sauli Hämäläinen. Hän ja tiimin toinen jäsen Juha Varis ovat palkittuja ja kokeneita salkunhoitajia.

Kun rahasto vuosi sitten perustettiin, tavoitteena oli Hämäläisen sanoin olla Suomen paras Suomi-rahastojen salkunhoitotiimi, sillä ”yhdistämällä kaikkien salkunhoitajien parhaat ideat saamme aikaan enemmän.”

Hämäläinen saa lupaukselleen katetta, kun Danske Invest Suomen Parhaat ponkaisi Rahastoraportin Suomi-sarjan ykköseksi maaliskuussa.

Rahaston salkussa on keskimäärin 20 osaketta. Suurimpia sijoituksia ovat Nokia, Fortum, Kone, Sampo ja Stora Enso." (KL 12.4.2015)

Lue Kauppalehden uutinen 12.4.2015 Suomen Parhaat -rahastosta tästäKenelle Suomen Parhaat –rahasto sopii?
”Olemme voineet vastata vaativimpien asiakkaidemme tarpeisiin Danske Invest Suomen Parhaat -rahaston avulla. Suomalaiset osakkeet kiinnostavat sijoittajia, ja rahasto oli vastaus muun muassa instituutioasiakkaamme toiveisiin”, salkunhoitaja Sauli Hämäläinen kertoo.

”Suomen Parhaat -rahasto on  suunniteltu erittäin valikoivaa osakevalintaa arvostaville sijoittajille, jotka tavoittelevat korkeaa tuottoa Suomen osakemarkkinoilta. Esimerkiksi suoraan suomalaisiin osakkeisiin sijoittavalle löytyy nyt rahastomuotoinen vaihtoehto, jossa hän saa vahvan näkemyksen ja kaikki rahaston tarjoamat hyödyt”, kertoo johtaja Daniel Nyman Danske Investistä.


Tutustu Danske Invest Suomen Parhaat –rahastoon tästä


Lue uutinen 27.2.2015 Danske Invest Suomen Parhaat -rahastosta tästä
 

Info

Noget gik galt.

Warning

Noget gik galt.

Error

Noget gik galt.