Del

Danske Invest Navigaattori -rahaston vähimmäismerkintä laski 10 000 euroon

Nykyisessä matalan korkotason ympäristössä Danske Invest Navigaattori -rahasto tarjoaa tuottohakuisemman vaihtoehdon perinteisille matalan riskin korkosijoituksille.

”Laskimme vähimmäismerkinnän alarajaa, sillä haluamme tarjota  suuremmalle joukolle sijoittajia mahdollisuuden sijoittaa Danske Invest Navigaattori –rahastoon, joka on aikaisemmin ollut käytännössä rajattu lähinnä suur- ja  instituutiosijoittajille”, kertoo johtaja Daniel Nyman Danske Investistä.

Danske Invest Navigaattori -rahaston lähtökohtana on lähestyä sijoittamista riskienhallintakärjellä ja tavoitteena on minimoida sijoittajien mahdolliset tappiot kaikissa markkinaolosuhteissa.

”Navigaattori-rahaston salkunhoito perustuu riskienhallintaan ja joustavien sijoitusrajojen sekä nopean reagoinnin yhdistämiseen. Meillä on kehittynyt ennakoiva riski-indikaattorimalli ja tavoitteena on välttää pitkän aikavälin arvonkehitykseen liittyvät karikot", kertovat Navigaattori-rahaston salkunhoitotiimistä Danske Capitalista salkunhoitajat Mikko Komi ja Tony Schildt.

”Navigaattori-rahaston ja -strategian tavoitteena on asiakkaan varallisuuden kasvattaminen, ei vertailuindeksin seuraaminen. Pyrimme pienempään pääoman arvonvaihteluun ja vähentämään merkittäviä tappioita – tuottomahdollisuudesta tinkimättä”, jatkavat Komi ja Schildt.

Tutustu Danske Invest Navigaattori –rahastoon tästä
 

Info

Noget gik galt.

Warning

Noget gik galt.

Error

Noget gik galt.