DelClose

Danske Bank vahvistaa Danske Investin hallinnoimien rahastojen salkunhoitoa

Danske Investin hallinnoimien rahastojen salkunhoitoa vahvistetaan kahdella nimekkäällä ja kansainvälisesti arvostetulla varainhoitajalla.

Danske Investin keskeisenä tavoitteena on varmistaa, että sen hallinnoimien rahastojen salkunhoito on parhaissa mahdollisissa käsissä. Tämän tavoitteen saavuttamiseksi Danske Invest -rahastojen salkunhoidosta vastaavien varainhoitajien joukkoa laajennetaan kahdella kansainvälisesti arvostetulla nimellä. Jatkossa Goldman Sachs Asset Management ja BlackRock alkavat hoitamaan osaa Danske Investin korko- ja osakerahastoista.

Muutoksella on tarkoitus vahvistaa toimintamalliamme ja varmistaa rahastoillemme sekä osuudenomistajillemme entistä laajempi ja vahvempi sijoitustoiminnan perusta tulevaisuudessa.
”Danske Investin toimintatapa on jo pitkään nojannut malliin, jossa yhdistyvät Danske Bank Asset Managementin paras osaaminen ja huolella valittujen kansainvälisten varainhoitajien paikallinen tuntemus. Näin olemme voineet tarjota sijoittajillemme pääsyn osaksi laajempaa joukkoa kansainvälisiä varainhoitajia. Nyt julkistettu yhteistyö Goldman Sachs Asset Managementin ja BlackRockin kanssa on siis monella tapaa jatkumoa toimivaksi osoittautuneelle mallillemme,” kommentoi Danske Invest Management A/S:n toimitusjohtaja Robert Mikkelstrup

Rahastojen salkunhoitovastuun muutokset eivät vaikuta rahastojen palkkioihin, eikä muutokset edellytä sijoittajalta toimenpiteitä.

”Asiakkaillamme on edelleen pääsy samoihin tuttuihin rahastoihin ja nyt uusien kumppaneiden kautta entistä vahvempiin tuotteisiin kulujen säilyessä ennallaan. On myös tärkeä huomata, että riippumatta varainhoitajasta kaikissa rahastoissamme noudatetaan samoja Danske Investin vastuullisen sijoittamisen prosesseja sekä politiikkaa ja että vastuullisuus on edelleen keskiössä sijoitettaessa Danske Investin rahastoihin” jatkaa Robert Mikkelstrup.

Lisätietoja salkunhoitovastuiden muutoksista tullaan julkaisemaan osoitteessa www.danskeinvest.fi.
 

Info

Noget gik galt.

Warning

Noget gik galt.

Error

Noget gik galt.