Del

Lipper palkitsi Danske Invest Global Tech -rahaston

Danske Invest Global Tech –rahasto palkittiin luokkansa parhaana rahastona Lipperin pohjoismaisessa vertailussa. Arvostetut Lipper Fund Awards 2015 -palkinnot myönnetään rahastoille, joiden riskikorjattu tuotto on johdonmukaisesti ollut paras.

Lipper valitsi Danske Invest Global Tech -rahaston Pohjoismaiden parhaaksi IT-sektorille sijoittavaksi osakerahastoksi kymmenen vuoden riskikorjatun tuottohistorian perusteella. Keskimääräinen vuosituotto rahastolla on ollut tuona aikana lähes 12,3 prosenttia. Viimeisen viiden vuoden aikana rahasto on yltänyt peräti 19,6 prosentin vuosituottoon.
 
Rahaston salkunhoitajana toimii Walter Price, jolla on pitkä kokemus teknologiayhtiöihin sijoittamisesta. Kauppalehti haastatteli salkunhoitajaa hänen vieraillessa Suomessa aiemmin tänä vuonna. Tutustu tarkemmin salkunhoitajan näkemyksiin ja katso haastattelu tästä.
 
Tutustu Danske Invest Global Tech -rahastoon tästä.
 
Lipper
Lipper on kansainvälisesti arvostettu rahastovertailija, joka on erikoistunut rahastoanalyysiin ja -vertailuun. Se on osa Thomson Reuters -uutiskonsernia. Lipper jakaa vuosittain palkintoja eri maantieteellisillä alueilla tarjolla oleville rahastoille niiden tuottohistorian perusteella. Palkinnot jaetaan niille rahastoille, joiden riskikorjattu tuotto on vertailukelpoisista rahastoista rahastoluokkansa korkein.
 

Info

Noget gik galt.

Warning

Noget gik galt.

Error

Noget gik galt.