Del

Intian keskiluokan asuntolainat kasvussa

Danske Invest India -rahaston varoja on sijoitettu yhtiöön, joka tarjoaa asuntolainoja Intian kasvavalle keskiluokalle. Yhtiö on kasvanut huimaa 20% vuosittaista vauhtia, ja kasvun odotetaan jatkuvan vahvana myös tulevaisuudessa.

Intian kasvavalla keskiluokalla on haaveena oma omistusasunto ja samalla entistä enemmän varaa kuluttaa. Danske Invest India -rahasto on mukana kehityksessä ja sijoittanut intialaiseen yhtiöön, joka tarjoaa asuntolainoja Intian keskiluokalle. ”Intiassa asuntolainoille on kova kysyntä”, toteaa Mark Gordon James Aberdeen Asset Managementistä, joka toimii Danske Invest India -rahaston salkunhoitajana.

”Olemme sijoittaneet yhtiöön Housing Development Finance Corporation, HDFC. Yhtiö tarjoaa asuntolainoja Intian keskiluokalle. Yhtiö on kasvanut 20% vuosivauhtia ja odotamme yhtiön kasvun jatkuvan”, kertoo Mark Gordon James. Hän korostaa erityisesti väestörakenteen kehityksen tärkeyttä ja sitä kuinka etenkin keskiluokasta tulee yhä tärkeämpi Intialle .

Voimakkaasti kasvava keskiluokka
”Intian keskiluokkaa kasvaa nopeasti, opiskelemaan on aiempaa helpompaa päästä ja maassa toteutetaan parhaillaan monia uudistuksia. Kaikki tämä tekijät johtavat Intian tuottavuuden kasvuun”, kertoo Mark Gordon James. Hän työskentelee Aberdeenin Singaporen toimistossa, jossa hän yhdessä salkunhoitotiimin kanssa poimii sijoituksia Danske Invest India -rahastoon. ”Osakkeita poimiessa keskitymme erityisesti kasvavaan keskiluokkaan ja heidän kuluttamisen lisääntymiseen”.

”Strategiamme on poimia rahastoon vakaan kasvun ja vähäisen riskin omaavia yhtiöitä. Keskitymme erityisesti yhtiöihin, jotka hyötyvät maan yksityisen kulutuksen kasvusta”, kertoo Mark Gordon James.
 


Tutustu Danske Invest India -rahastostoon tästä

Kysy lisää Danske Invest India -rahastosta Danske Bankin konttoreista tai soita Sijoituslinjaan 0200 2000 ma-pe 8-18 (pvm/mpm).

Info

Noget gik galt.

Warning

Noget gik galt.

Error

Noget gik galt.