Del

Danske Invest paras saksalaisissa osakkeissa

Citywire: Danske Investin salkunhoitaja Ivan Larsenin paras saksalaisissa osakkeissa

Sijoitusrahastoihin erikoistunut brittiläinen Citywire tutki sijoitusrahastojen tuottoja huhtikuusta 2010 lähtien. Vertailussa Ivan Larsenin vetämä Danske Invest Tyskland -rahasto saavutti 121,56 prosentin kokonaistuoton (04/2010 - 04/2015). Kyseisenä 5 vuoden ajanjaksona saksalaisosakkeisiin sijoittaneiden 31 rahaston keskimääräinen tuotto oli 79,3 prosenttia.

"Larsen saa tunnustusta loistavasta pitkän aikavälin sijoittamisesta saksalaisiin osakkeisiin", Citywire kirjoittaa.

Ivan Larsen saavutti myös suurimman vuosittaisen lisätuoton rahastolle. Vuosina 2010 ja 2011 hänen saavuttamansa tuotto vuodessa oli 14 prosenttia suurempi kuin salkunhoitajilla keskimäärin.

Citywire nosti Ivan Larsenin vetämän Danske Invest Tyskland -rahaston kolmen parhaan saksalaisosakkeisiin sijoittavan rahaston joukkoon myös vuosina 2012, 2013 ja 2014.

Ivan Larsen on vastannut Danske Invest Invest Tyskland -rahastosta sen perustamisesta vuonna 2006 alkaen. Rahaston keskimääräinen vuosituotto on ollut hieman alle 10 prosenttia. Rahaston on saavuttanut 13,4 prosentin tuoton tänä vuonna tammikuusta huhtikuun loppuun mennessä.

Suomalaisille sijoittajille on mahdollisuus sijoittaa saksalaisiin osakkeisiin Ivan Larsenin hoitaman Danske Invest SICAV Germany Class A –rahaston kautta. Rahastolla on sama sijoitusstrategia kuin Tanskaan rekisteröidyllä Danske Invest Tyskland –rahastolla, mutta rahasto on rekisteröity Luxemburgiin.


Mikä Citywire?

  • Finanssijulkaisu- ja finanssi-informaatiopalveluita tarjoava yritys
  • Erikoistunut rahastojen salkunhoitajien performanssin seuraamiseen
  • Toimipaikkana Lontoo
  • Perustettu 1999
  • Sijoittajat käyttävät yrityksen tarjoamaa salkunhoitajien performanssidataa laajasti Euroopassa

Info

Noget gik galt.

Warning

Noget gik galt.

Error

Noget gik galt.