Japanilla pyyhkii hyvin

KUUKAUDEN RAHASTO: Japanissa on pyritty parantamaan sijoitusympäristöä poliittisilla päätöksillä, mikä on saanut yritysten osakkeet nousuun. Maailman kolmanneksi suurimman talouden kurssinoususta ovat hyötyneet myös Danske Invest Japani -rahastoon sijoittaneet.

Tapaa miehemme Bostonissa

Muutama vuosi sitten hän sijoitti amerikkalaiseen yhtiöön, joka on edelläkävijä LED-teknologian kehittämisessä.
Previous Next
21.05.2015
Vinkkiteollisuus vs. sijoitusneuvonta
Itselle sopivaa sijoitusten kokonaisuutta on syytä pohtia tasaisin väliajoin.
30.04.2015
Kiinan hidastunutta kasvua ei ole syytä säikähtää
Kiina on pitkään ollut kehittyvien markkinoiden kasvuveturi, mutta nyt maan kasvu on hidastunut viiteen prosenttiin. Miltä Kiinan tilanne näyttää sijoittajan kannalta?
24.04.2015
Millaisiin teknologiayhtiöihin kannattaa sijoittaa nyt?
Katso Danske Invest Global Tech –rahaston salkunhoitajan videohaastattelu.
20.04.2015
Onko Eurooppa uusi kasvuveturi?
Euroalueen kasvu on hyvässä vauhdissa, mikä on saanut eurooppalaiset osakkeet nousemaan tänä vuonna 20 prosenttia. Danske Investin pääanalyytikko Bo Bejstrup Christensen arvioi kasvun voivan vielä voimistua tulevaisuudessa.
14.04.2015
Tulosjulkistuskaudella hajauttamisen merkitys korostuu
Tulosjulkistuskaudella osakemarkkinat heilahtelevat usein normaalia enemmän, kun yritykset julkaisevat osavuosikatsauksiaan. Hajauttamalla sijoitusrahastojen kautta useisiin osakkeisiin sijoittaja voi pienentää yksittäisen osakkeen arvonvaihteluun liittyvää riskiään.
13.04.2015
Danske Invest Suomen Parhaat -rahasto on tuottanut vuodessa 33,1 prosenttia ja on nimensä mukainen
"Sijoitustutkimuksen ja Finanssialan keskusliiton Rahastoraportin ykkönen oli Danske Invest Suomen Parhaat. Rahasto perustettiin vasta vuosi sitten." KL 12.4.2015
13.04.2015
Sijoita tarkoin valittuihin saksalaisiin yrityksiin
"Vahvan viennin ansiosta Saksa hyötyy öljyn hinnanlaskusta ja heikosta eurosta, sillä ne laskevat saksalaisten tuotteiden vientihintoja", kertoo Danske Invest SICAV Germany Class A -rahaston salkunhoitaja Ivan Larsen. Suomalaisilla sijoittajilla on nyt mahdollisuus sijoittaa Saksaan tämän uuden rahaston kautta.
08.04.2015
Naiset ja sijoittaminen – kuin luotuja toisilleen
Sijoittaminen ja raha ovat asioita, joita harvoin liitetään niihin ihannekuviin mitä naisista on - puhutaan sitten superäideistä, supervaimoista tai muista roolimalleista, joihin naiset mielellään samaistuvat. Naisilla, kuten miehilläkin, on kuitenkin monia hyviä syitä säästää ja sijoittaa.
01.04.2015
Uusi Investorview-lehti tarjoaa näkökulmia sijoittamiseen
Danske Invest lanseeraa uuden Investorview-lehden. Lehti tarjoaa sinulle monipuolisesti näkökulmia sijoittamiseen ja talouteen. Tutustu nyt lehden verkkoversioon!
30.03.2015
Japanilaiset yritykset muuttumassa sijoittajaystävällisemmiksi
Japanilaiset yritykset ovat perinteisesti olleet vaikeasti lähestyttäviä sijoittajille. Monilta tahoilta tullut painostus on kuitenkin saanut japanilaiset yritykset viime aikoina huomioimaan sijoittajiaan paremmin. Muutoksen seurauksena kiinnostus osakkeisiin on kasvanut ja osakekurssit ovat olleet nousussa.
28.03.2015
Rahasto-osuudenomistajien kokous
Rahasto-osuudenomistajat kutsutaan varsinaiseen rahasto-osuudenomistajien kokoukseen, joka pidetään torstaina 23.4.2015 klo 14.00 Varman auditoriossa.
25.03.2015
Rahastojen tuotonmaksu vuodelta 2014
Danske Invest Rahastoyhtiön hallinnoimien sijoitusrahastojen tuotto-osuuksien tuotot irtoavat 26.3.2015.
Previous Next
Työkalut
  • Arvonkehitys
  • Tuottoanalyysi
  • Omistusanalyysi
  • Etsintätyökalu
  • Laskurit
Rahastomateriaalia
Tästä osiosta löydät kaikki olennaiset rahastoihimme liittyvät viralliset materiaalit aina avaintietoesitteistä hinnastoon.
Mikä on sijoitusrahasto ?
Sijoitusrahasto on erinomainen keksintö. Sen avulla pääsee jo pienellä summalla osalliseksi ammattilaisten osaamisesta.
Danske Invest älypuhelimessasi
Pysy ajan tasalla ja seuraa Danske Invest rahastojen kehitystä älypuhelimellasi.

 
OTA YHTEYTTÄ